top of page
Michelle Aavitsland

«DESIRE» ER UTE OVERALT!!!


Ingenting i denne verden kan beskrive den følelsen som bobler i magen min akkurat nå.. Når man har jobbet med noe så lenge, blir man egentlig bare ganske rar og tom når det endelig er tilgjengelig for folk flest. Jeg prøver å finne noe å sammenligne det med, men det blir bare tamt rett og slett. Denne uken har bestått av minimalt med søvn, minst tre oppvåkninger hver natt og generelt sommerfugler i magen døgnet rundt. Denne gangen har gjort noe jeg aldri hadde sett for meg for bare noen år siden. Noe helt annet enn ballader er det jeg skal vise denne gangen, og jeg kan ærlig innrømme at jeg virkelig elsker denne nye måten og prøve seg på. Jeg kan bruke stemmen på en ny måte, samtidig som det har vært viktig for meg å bevare noen av de viktigste verdiene for meg i en låt: en tekst med innhold. For en partylåt trenger ikke bare å være sex, drugs og tomme ord. De kan ha en handling. En historie. Et minne. Desire er catchy som faen. Jeg driter rett og slett i hele janteloven og sier det rett ut - jeg får den rett og slett på hjernen. Men den betyr noe. Jeg kan stå inne for den uansett når jeg synger den live, og den vil alltid ha en plass i hjerte. Fest eller ei.

Denne låten er faktisk også den første jeg virkelig har samarbeidet om å skrive. Jeg har fått jobbe med to fantastiske produsenter i Oslo, Tommy Berre og Daniel Wold. Timesvis i studio har ført til resultatet, og jeg er så takknemlig nå for at vi begynte å skrive litt sammen. Jeg håper dere vil like låten dere også, og blir evig takknemlig for hver eneste lytting, deling eller tilbakemelding. Nå er det opp til dere om den får nå listene. Jo flere lyttinger og delinger, jo større blir sjansen!

Og til sist: Tusen millioner takk alle dere som følger med. Tusen takk for at dere stiller opp og backer meg gang på gang, og tusen takk for at dere river i meg både med gode og onde ord. Det er slik jeg kommer videre, og det er slik jeg tørr å satse. Dere er utrolige. Takk igjen.

Lytt til «Desire»:

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page