top of page
Michelle Aavitsland

PLANLEGGING TIL KONSERTER


Fra en av sommerens konserter på Oscarsborg

Woho, endelig er det snart klart for julebord sesong! I den forbindelse er det jo klart for endel konserter rundt omkring, og da var det på tide og sette sammen ett litt annerledes repertoar. Så nå er det klart og bestemt, og litt julelåter er puttet inn sammen med litt nye covringer og såklart egne låter. Noe for enhver, nærmere sagt! Er så gøy med sånne jobber, for da kan jeg synge for det litt mer voksne publikummet også! Da kan jeg med andre ord dra frem Taube og Vresvjiik sine viser som "Cecilia Lind" og "Flickan i Havanna", sammen med helt nye versjoner av Dolly Parton sin "Jolene" og Adele sin "Make you feel my Love". Wow, musikk er bare så sinnsykt herlig. Er så glad jeg får holde på med det hver eneste dag!

Er så koselig med sånne mindre eventjobber, og jeg har faktisk fremdeles noe ledig kapasitet! Så dersom du ønsker underholdning på jobb- eller privateventet ditt er det bare å ta kontakt på mail mail@mmrecords.no. Ikke vær redd for det tekniske, det ordner jeg helt fint selv.

Men nå er det jo allerede søndag kveld/natt alt ettersom hvor stilt du er etter den nye klokketiden! Vedder for at jeg kommer til å glemme å stille vekkerklokka mi (japp er av det gammeldagse slaget som bruker vekkerklokke og ikke mobil), og våkner muligens en time for tidlig imorgen..

Håper dere alle har hatt en strålende søndag i alle fall! Min har blitt brukt til fantastiske venner, musikkplanlegging, øving og å se at musikkvideoen allerede har rundet 35 000 visninger etter en uke!!! Håper den faller i smak, lytt til Never Change mens du sovner da vel! Tro meg, det er den perfekt til!

♥ fra meg

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page