top of page
Michelle Aavitsland

STORKOSER MEG!


Oktober er godt i gang, og alle oss studenter kan begynne å legge omtrent halvparten av første semester bak seg. August og September var to harde måneder for min del. Jeg var utrolig frustrert over bacheloroppgaven, og kom liksom ikke helt i mål med hva jeg faktisk ville jobbe med dette siste året på skolen. Nå derimot er alt bestemt, og jeg storkoser meg med å finne alt jeg trenger av materiale, musikere, forskningsmateriell og bøker. Kort sagt skal oppgaven handle om låtskriving, men jeg får heller gå litt nærmere innpå dette senere i år. Akkurat nå har jeg bare en superbra struktur i alt som må gjøres, og gleder meg vilt til å se om alle mål nås eller om jeg ser tilbake på en katastrofe (vi får da virkelig ikke håpe det!)

Dagen i dag går til å gjøre nettopp bachelor, før jeg drar med meg papsen til Jessheim for å hente ny sofa! Eller nybrukt må man vel nesten si. Jeg er verdens dårligste kaster, og mener det er viktig å føre gjenbruk videre til de rundt oss, så dermed har jeg kjøpt en gigantisk sofa via Facebook. Vi trenger da ikke alltid kjøpe alt nytt, jeg har hvert fall tonnevis med klær og møbler som engang var en annens! Blir bare litt ekstra sjel i det, samtidig som det blir litt mindre svin på skogen! :) Etterpå blir det markedsføringsmøte før det forhåpentligvis blir natta engang. Sjeldent det kommer tidlig her i huset, men er lov å håpe!

Kos dere denne torsdagen! Noen flere som sitter med studier eller?

- Michelle

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page