top of page
Michelle Aavitsland

5 TEITE TING JEG PLAGER ALLE MED


Det er ikke til å skyve under at alle vi mennesker har visste merkelige nykker som ikke kan forklares. Ting vi er redde for, syntes er skummelt eller som vi rett og slett bare har lagt til oss som dårlig vane og ikke like. Siden REPLAY handler om nettopp det å ville spole tilbake, tenkte jeg at også dette passet fint inn på bloggen: ti ting jeg virkelig angrer på at jeg ikke har tvunget meg selv til å klare. SKAM kom å ta meg.

1.

La oss hoppe rett i noe av det mest tragiske: Jeg tar ikke heiser. Om jeg ABSOLUTT må, gjør jeg det jo så klart, men stort sett holder jeg meg så langt unna som mulig. Ganske upraktisk når skolen var er på åtte etasjer hvor vi holder til i kjelleren, mens studioene er i øverste plan. Så de gangene vi glemmer ting nede før opptak (hver eneste gang med andre ord), går jeg rett og slett alle etasjene og er heller helt anpusten når jeg ankommer opptaksrommet. Praktisk? Nei.

2.

Man kan vel gjette seg frem til at heisskrekken har noe med en smule klaustrofobi og gjøre, og jeg er derfor ikke kjempe glad i å fly. Dette gjør jeg jo (ellers fungerer man jo ikke i dagens samfunn omtrent), men jeg er ikke den som hopper av glede over å dra til Syden akkurat.

3.

Jeg skriver opp ALT jeg skal gjøre i kalenderen. Praktisk tenker vel de fleste, men når man først blir avhengig av å skrive opp ting, klarer man nesten ikke huske en ting uten å ha gjort det! Jeg har en hukommelse som funker best når ting er nedskrevet slik at jeg får et bilde av hva jeg skrev ned inne i hodet, så rett og slett derfor det ble lettest sånn. Så skal det sies at det tilhører sjeldenhetene at jeg glemmer noe også!

4.

Jeg ELSKER båtlivet (familien har båt), men HATER bølger. Altså jeg blir livredd, ser livet mitt i reprise, og gjemmer meg under dyna frem til vi har ankommet land. Hadde det vært opptil meg burde det fungert slik at båten på magisk vis tok seg fra havn til havn, men inntil noen finner opp den oppfinnelsen, er jeg nok nødt til å holde meg under dekk.

5.

Jeg sover desidert best med kattene i senga, til fortvilelse for alle tidligere kjærester nå på sommeren. For om vinteren er det jo bare fryd og gammen, mens om sommeren byr det på en rekke problemer. Jeg bor omtrent midt i skogen, så de får ekstremt mye lopper nå på våren. Rutinen min har derfor blitt å plukke disse ekle skapningene av lakenet før jeg legger meg, og håpe på det beste (der ødela jeg nettopp sjansen for å noensinne få kjæreste igjen, men hva gjør jeg vel ikke for dere lesere tjohei...)

Det får nesten holde med avsløringer for idag! Nå skal jeg ut å nyte solen mens jeg jobber videre, også håper jeg dere får gjort det samme etterhvert som skoledager og arbeid er over! Ikke glem å sjekke ut låten da, passer perfekt i varmen!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page