top of page
Michelle Aavitsland

WOW!

God morgen! Veldig tidlig morgen også, da jeg faktisk våknet kl 05 idag grunnet min fantastiske døgnrytme! Befinner meg på båten med familien, og har for første gang på ukes (-månedsvis?) klart å slappe helt av! Det resulterte i at jeg sov 12-14 timer de første dagene, for nå å sovne altfor tidlig på kvelden og våkne midt på natten.. Så ikveld må jeg bare sette fyrstikker i øynene eller lignende, så jeg ikke blir tidenes festbrems hele påsken! Men se på hva jeg våknet til idag! Wow så vakkert!

Resten av dagen skal gå til å grue seg litt for turen inn mot Oslofjorden igjen, for så å faktisk kjøre den. Ser ut på værmeldingen som det har blåst i hele natt utpå, dermed er det altfor mange enorme bølger når vi skal inn. Elsker båt, og hater bølger. Ironien altså.. Ellers er det endelig påskeferie, som brått ble avbrutt med en haug av nye jobber. Heldigvis får jeg gjort alt her på Macen, så da er det jo ikke noe stress! Ellers har jeg visst ett par eksamner jeg burde lese til, oh lord som det blir digg å bli ferdig med dem.. På øret har jeg det nye albumet til Zara Larsson, herregud for en stemme. Og låtene. Og alt. SKITT hun er bra.

Nyt dagen da dere!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page