top of page
Michelle Aavitsland

JEG HAR AKUSTISK KONSERT // AKER BRYGGE


Slik så det ut da jeg spilte i Oslo sist gang (Foto: Keith Mellingen)

Overraskelse! Neste lørdag 4 februar, får jeg og pianisten min ha premiere på noen av mine kommende singler på den hyggeligste baren på hele Aker Brygge. Du finner oss på The Ferryman (vis a vis Jakob Aal), og vi spiller konserten to ganger den kvelden. Vil du tidlig hjem kan du altså ta turen kl. 17, men om du vil tilbringe nattens timer med oss kan du også komme kl.19. Altså, kl. 17 og 19 neste lørdag på The Ferryman, Aker Brygge. For å være helt presis.

Vi skal altså spille noen kliss nye låter jeg har skrevet siste halvåret, og en av dem er til og med så nye at jeg gjorde den helt ferdig i går kveld. Ellers har jeg jo utrolig lyst til å møte noen av dere som støtter og følger meg her over bloggen, Spotify og resten av den moderne verdens sosiale medier, så det hadde vært utrolig kult om du kom bort å sa hei i pausene! Det blir forresten Prosseco til kun 50kr glasset, da Oslo vinfestival arrangeres samtidig! Så hallo, med gratis inngang er det faktisk ingen unnskyldning til å gå glipp av gullruten på TV denne kvelden.

Syntes du enda jeg er litt dårlig på å gi info her på bloggen, kan du klikke deg inn på eventet HER også får du litt spennende behind the scenes moro frem mot konserten også. Jeg og pianisten min Joakim øver sinnsykt mye om dagen, så du kan for så vidt forvente en del tragiske snaps fra overtrøtte musikere under snapnavnet @MichelleAavit.

Sees vi eller? <3

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page