top of page
Michelle Aavitsland

ARBEIDSNARKOMAN


Mens vi drømmer om fjorårets snødekte jul...

Mellom 20 faner om kunstsosiologi, artister og deres historier, itslearning-dokumenter og en aldri så liten facebook chat sitter jeg nå å prøver å få desember måned til å gå opp. Jeg ELSKER å ha det travelt. Så akkurat nå nyter jeg livet på det beste. For mellom spillejobber, er det jo tid for eksamener på bacheloren jeg holder på med i populærmusikk, det er tid for kvartalsinnleveringer, prøve i gehør, og ikke minst litt jobbing i barnehagen (japp jeg er gal og har begynt med det også, lenge leve fulle dager) og muligens noe julekos også. Det er jo tross alt desember fra og med torsdag!!! Gleder meg sinnsykt til jul og juleferie nå, men frem til da skal jeg nyte hver eneste dag med 12 timers arbeidsdag! #Arbeidsnarkoman

I mellom dette holder jeg på med en ny låt som jeg virkelig gleder meg til å smelle ut til dere! Men før det, må dere jo gjerne ta turen på The Ferryman på Aker Brygge torsdag 15.desember! Da spiller jeg konsert, og tar med meg både egne låter, julesanger og ett par covringer for anledningen. Det blir både egen spilling på gitaren, pianist og også ett par duetter med min gode venn Lasse. Så ta turen og få med deg dette om det skulle passe inn i julekaoset! Eventet finner du i hvert fall <HER>.

Nå må jeg logge rett av igjen om jeg skal ha sjans til å få øvd til gehørprøven. For de som bryr seg, er det akkorder og skalaer som skal kunne lyttes til, for så å kjennes igjen og skrives ned. Kjempe gøy. Nei.

Ha en flott kveld da dere! Håper denne første desemberuken er herlig for dere der hjemme også!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page