top of page
Michelle Aavitsland

WORKDAY! (WHAT)


Hei alle dere gode. Nå er det endelig helg, som sikkert flere av dere har fått med dere (heh). Men ja, hva er vel bedre med helg enn å slenge seg ned på sofaen og.. jobbe? Ja, for er visst det jeg sitter å gjør akkurat nå. Eller burde gjøre nå hvert fall, så fort jeg bare er over dette blogginnlegget! Men helt ærlig gjør det meg ikke så mye, tror jeg får et slags merkelig adrenalin kick av å ha mye å gjøre. Så jeg sitter dermed å gjør klar til alle de spennende tingene som skal skje fremover! Å herregud som jeg gleder meg til å fortelle dere alt sammen! Allerede til uken smeller det ut på Facebook hva som er greia, så ikke glem å følge med der! I tillegg til alle disse spennende tingene på min egen musikkprivateting, så studerer jeg jo musikk ved siden av. Så akkurat nå sitter jeg med årets første innlevering i Bransjekunnskap, samtidig som jeg akkurat kom på at jeg jo har årets første prøve om to uker.. Damn. Men ja, det løser seg nok sikkert! Men vet dere, det er faktisk ikke noe stress med livet i dag! Kjenner jeg har en skikkelig deilig ”lykke” følelse inni meg, samtidig som jeg endelig har funnet en Spotify-spilleliste med litt alternativer til låtene NRJ spiller 24 timer i døgnet om dagen. Snart er det jo kveld også, og den vet jeg blir chill og bra, så ja. Livet er egentlig ganske perfekt akkurat i dag! Ha en fin kveld a dere! Michelle ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page