top of page
Michelle Aavitsland

TAKK FOR I ÅR, 2017! - Menneskene, opplevelsene og tankene


I år har jeg lært meg at musikk er så mangt. At kreativitet er ulikt for alle, og at det ikke finnes noen fasit. I år har jeg lært at det ikke er farlig å vokse opp, men at det tvert imot er en fantastisk æra av nye opplevelser som står for tur i de kommende årene. I år har jeg lært meg at noen venner er bedre enn andre, og at man virkelig må ta vare på de rundt seg så lenge de er her, og nyte øyeblikket fremfor målet. For kanskje viktigst: Det å nå målet er ikke det beste. Det er reisen dit som er utrolig.

Første halvdel av 2017 i år gikk til planlegging av releasene til Replay og Desire, og ikke minst en hel haug med eksamener da jeg skulle fullføre andre året på bacheloren i populærmusikk. Nyttårsaften i fjor begynte stresset med å innse at jeg allerede var halvveis i siste del av skolegangen, og snart sto på egne ben for første gang i livet mitt. Drømmen om å engang kunne jobbe med musikk på heltid var like sterk som alltid, og jeg brukte alt av tid på å bli bedre, spille alt jeg kunne av konserter og ikke minst studere masse markedsføring. Vi fikk en hel del utrolige opplevelser, da vi fikk muligheten til å spille på blant annet Oslo Pride og ikke minst John Dee. To store drømmer gikk dermed i oppfyllelse, spesielt da Pride området ble så fullt at vaktene fikk problemer med å komme seg frem. Den utsikten, tror jeg alltid kommer til å få meg til å smile. Etter sommerferien var det tid for å ta fatt på bacheloren, og jeg fikk erfare hvor ekstremt vanskelig det er å finne tema til noe som skal karakterisere hele din musikalske utdanning. Jeg gikk for låtskriving, og har dermed fått muligheten til å få snakke med mange av de virkelig store forbildene mine innenfor både tekst og melodi. Jeg har fått så mye kunnskap som andre bare kan drømme om å få tilgang til, og nyter hvert sekund med oppgaveskriving. Etter jul skal det musikalske fullføres, og forhåpentligvis kan jeg vise dere et knallprodukt neste høst. Jeg gleder meg allerede til å ta fatt, og håper virkelig på å kunne gi dere noe dere kan ta med videre i livet deres.

John Dee april 2017. Foto: John Aavitsland

2017 ble også året for å tro på kjærligheten igjen. En fantastisk gutt kom like tilfeldig som alt annet her i livet, plutselig inn i mitt, og ett halvt år senere står vi sterkere sammen enn jeg noen gang kunne drømt om å stå alene. Opplevelsene har stått i kø, og denne høsten endte virkelig med å bli en av de rikeste. Sminke har blitt byttet ut med latter, fancy klær har blitt byttet ut med teltturer, og prat er blitt fylt med ekte tanker. Jeg har alltid hørt at det finnes noen der ute som trekker frem det beste i deg, men lite visste jeg om at det faktisk eksisterte. Det er kanskje det beste med å bli eldre. Innse at ting du trodde var for godt til å være sant, faktisk er en realitet.

Når jeg var liten var jeg alltid livredd når ting gikk bra. Jeg fikk en ide for meg om at alt som kommer opp må også ned, og så alltid etter neste katastrofe så fort en drøm ble oppfylt. Nå har redselen gått over til mot, da det er en helt annen sannhet bak lykke. Du skal ha flaks, du skal være heldig med fødested, men viktigst av alt er at du skal tro på hardt arbeid. Du skal sette deg mål, og du skal jobbe mot dem. Bare slik kan du senere se tilbake på suksess eller feil, men likevel vite at du gjorde ditt beste. Ingen av oss er dumme, vi må bare tørre å tro på oss selv.

Nei 2017, du ga meg mye bra. Man kan hoppe i taket bare av tanken på hvor heldig jeg er som er født akkurat her, akkurat nå og av akkurat de foreldrene jeg har. Hver eneste lille handling dette året kunne forandret så enormt mye av det jeg nå står tilbake å ser på med kjærlighet, og det i seg selv er ganske fantastisk. Nå gleder jeg meg enormt til å ta fatt på 2017, og ønsker dere egentlig bare alt godt i det kommende året.

God jul alle sammen! Nyt den til det fulle! Og takk for i år alle fine mennesker <3

- M

2017

Sommerferie på båten

Studiotid i haugevis

Lydprøver, øving øving og atter øving

Pakking til gigs, bæring og litt for lite armmuskler

Venninnetid, svensk midsommar og båtturer

Konserter, nye mennesker og utrolige opplevelser

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page