top of page
Michelle Aavitsland

HVORDAN OPPNÅ SUKSESS


«Get the fuck out og bed» var det en gang en lærer som fortalte meg. Det har jeg gjort hver dag siden. Jeg har alltid visst at suksess ikke kommer fra utdanning. Det kommer ikke fra flaks alene, og det kommer heller ikke av rent talent. Det kommer av balansen, blandet med en god dose hard jobbing. Noen ganger går man på veggen, men det må være lov. Så lenge du ikke krasjer for hardt, kommer du deg alltid løs igjen og kan vandre videre mot neste dør. Så lenge du har et mål, et håp og en drøm. Noe du kan jobbe mot.

Den aller siste brikken, er de rundt deg. Alle kan være ulike sine foreldre, men selv den sterkeste trenger støtte for å kunne tro på seg selv. Vi er lært opp til at mor og far alltid har rett, og en sterk misnøye hjemmefra, kan knuse selv de største personligheter. Man trenger venner som tror på deg. Venner som stiller opp, og venner som får deg til å reise deg - uansett hvor høyt faller er. Jeg har aldri vært alene, og er så evig takknemlig for dette. Hver eneste melding, samtale eller klem er nok til å få deg til å pushe den neste lille grensen som kanskje er den avgjørende. For det er det som er så spennende med å tro. Du vet aldri hva som venter på neste hjørnet.

Nei jeg var heldig som fikk så fine folk rundt meg. Jeg var heldig som har hatt noen som heiet, og jeg var heldig som aldri har gitt meg. Men det er aldri for sent å snu, og det er derfor aldri forvent å støtte. Så folkens:

Send en melding til en du tror trenger det. Skriv du er glad i dem, skriv du er stolt eller send ett hjerte. Du vet aldri hva som venter for den på andre siden, eller hva det kan bety. Du kan aldri gjøre om på handlinger, men du kan forhindre opplevelser ved å ikke forsøke. Prøv å unngå det. Hver den som er der.

- Michelle

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page