top of page
Michelle Aavitsland

DETTE ER SÅ INSPIRERENDE!


Som de fleste av dere sikkert allerede har fått med dere (og sikkert allerede begynner å gå lei av å høre om), er det jo bacheloroppgaven min i populærmusikk som står i fokus om dagen. I starten gikk det skikkelig trått, og jeg stanget og stanget i tvil om hva jeg skulle velge som tema, men NÅ! Ja nå er det helt andre reaksjoner kan du tro! Jeg har landet på tema, og har den siste uken brukt tiden på å kontakte flinke folk og høre litt med dem hva de tenker om dette. Jeg kan ikke gå spesielt mye nærmere inn på dette før jeg vel har levert (tror jeg?), men for å si det sånn er det helt magisk å jobbe for tiden. Jeg blir så sinnsykt inspirert av å høre så mye tanker og ideer, at fingrene mine ikke greier å jobbe fort nok. Ryggen min verker av all stillesittingen foran Macen og pianoet, men det gjør virkelig ingenting (nesten, begynner å gå en smule lei av akkurat den biten kanskje). Det føles ut som jeg har oppdaget ett helt nytt felt for tiden, og jeg er bare så utrolig gira nå på å jobbe med dette ett helt år! Det som startet som tidenes verste skoleår, har virkelig fått snudd om. Jeg som grudde meg så fælt til å holde på med dette. Jeg trodde det skulle bli helt forferdelig kjedelig, og absolutt ikke kreativt, men så ble det akkurat det motsatte. Måtte dette året aldri ende...

Så slik er min tirsdag! DÆVEN SÅ GLAD!!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page