top of page
Michelle Aavitsland

VILL UKE! DETTE ER RÅTT!

Hver eneste uke sjekker jeg alt av statistikk, analyserer og vurderer hvordan jeg skal gjøre ting videre. Jeg har ikke noe storspekket team rundt meg som fikser alt, og har derfor blitt nødt til å lære meg alt på egenhånd dersom jeg skal få noe gjort. Dette er jeg glad for idag, da jeg selv har fått finne ut av hvem jeg ønsker å være som artist. Alt fra image, type låter, produksjonene og ordene som kommer ut i media er viktig for meg at faktisk representerer meg som person. Det gjør det nå, og skal så klart fortsette å gjøre! Men denne uken ble litt ekstra bra, da jeg oppdaget at noen av låtene holder på å nå nye milepæler.

Min siste single "Desire" jobber seg opp mot titusen avspillinger bare på Spotify nå! På YouTube finner man enda titusen til, så dermed runder den snart tyve tusen!! Sykt å tenke på! Aldri før har jeg beveget meg så langt unna ballade-utgangspunktet fra 2015, og det var utrolig gøy å se reaksjonene deres. Nå blir det spennende å se om den får bli en del av noen av høstlistene deres. Fest, trening, vasking eller bare good mood - jeg håper denne kan bidra!

Låten "Replay" som kom rett før sommeren og "Desire", holder også på å nå nye mål.. Sammen med YouTube, holder den nå på å nå 50 000 avspillinger allerede! Det er så utrolig mange mennesker på kort tid, at jeg har ikke helt forstått det enda! Saken er at jeg tror at uansett hvor mange avspillinger en låt får, kommer jeg aldri helt til å forstå at noen i det hele tatt velger å lytte på nettopp den foran så mange andre. Det er så vanvittig mye flinke folk der ute, og til sammen danner vi egentlig bare en mauertue med fet lyd som forhåpentligvis kan berøre og gi. Poenget er vel egentlig at jeg er så sykt takknemlig for alt jeg får muligheten til, og håper virkelig det aldri tar slutt.

Det var dagens gledesord fra min side! Nå skal jeg stråle om kapp med verden, og nyte resten av dagen med gode folk! Ha en fin dag videre dere!

- Michelle

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page