top of page
Michelle Aavitsland

MINE 5 SMÅSTORE DRØMMER


Alle skal få drømme. Det er noe av det mest universelle som finnes her i verden, da vi kan sitte på hver vår kant, i hvert vårt liv med hvert vårt håp. Om drømmen er liten eller stor spiller ingen rolle. Det eneste som er viktig er å bevare dem hele livet, uansett hvor hardt eller enkelt ting blir. Ikke bli bortskjemt på hvor bra du har det, eller gi opp om alt er dritt. Klarer du det, ja da klarer du det meste.

♡ Få meg en familie. Kjæreste, barn og et godt forhold til alle ledd rundt. Ha en mamma og pappa som er med meg så lenge som overhodet mulig, og aldri krangle med søsken i den grad at vi aldri snakker med hverandre igjen.

♡ Leve av musikken. På ett eller annet nivå, ønsker jeg å kunne livnære meg på den enorme lidenskapen jeg føler for dette.

♡ Få være med på et TV-program. TV har alltid fascinert meg, og den store drømmen er så klart noe slikt som Beat for Beat eller MGP som jeg har sett storøyd på helt fra jeg kunne si mine første ord.

♡ Bo i nærheten av sjøen. Naturen er noe av det som gir meg mest livsglede og nytt håp på en ellers kjip dag, og det største hadde vært å ha et hus helt nede ved vannkanten. Tenk å kunne dyppe bena i vannet hver dag etter jobb, skrive låter i solnedgangen og drikke vin med sin kjære der..

♡ Skrive en låt som forandrer noe. En låt med en tekst som blir så universell at nok mennesker hører den, til at den får en betydning. En sang om glede, og gi slipp på alt og bare innse hvor vanvittig heldig vi er som lever akkurat her, akkurat nå. Alt er tross alt bedre enn å være død.

- Michelle

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page