top of page
Michelle Aavitsland

GIR DU FAEN?


Jeg gir faen jeg. Virkelig faen i hva du stemmer. Men jeg gir ikke faen i alt. Jeg gir ikke faen i at du er en av de som sprer informasjon om hvor dårlige politikerne våre er. Hvor elendig de takler køene, hvor dårlig de er som ikke klarer å fjerne mobbing eller hvor kjipt det er at vi må betale skatt. Jeg gir ikke faen i at du kommenterer på VGs status om hvor langt oppi ræva du vil ha dagens politikere. Hvor dumme de er og hvor lite de forstår seg på deg der du sitter på gården din langt inni Norges land og rike. Du skriver du ikke gidder å stemme fordi ingen mener noe som er godt for noe uansett. Da kan det være det samme.

Til deg dette gjelder: du er dum du. Ser du virkelig ikke de massive kunnskapene disse menneskene sitter på? Ser du ikke hvor nøye de kan svare på alt fra barneskolen i Finnmark til veinettet i Akershus? Ser du ikke hvilken informasjon de har om siste års budsjetter, og hvilke inntekter og utgifter Norge har? Ser du ikke at vi er en av de heldigste landene i verden? At vi har en gjeng med folk som bruker all energi og tid på å forstå hvordan vi skal ha det bra som nasjon og overleve de neste årene? Vi har faktisk et demokrati. Vi kan være delaktige i hvem som skal bestemme hvordan Norge skal oppleves de neste fire årene. Nei så er du kanskje ikke enige i alt, men jeg tviler stert på at du ikke er enig i noe. Og er du ikke det, ja da stemmer du blankt.

For jeg gir faen i hva du stemmer. Stem rødt, stem AP eller FRP. Men du kan gi faen i å komme her og fortelle at de er en gjeng med talentløse idioter. Da stemmer du blankt, og er glad for at du i alle fall hadde muligheten til å gi makten til noen som faktisk har litt oversikt. Ikke en enkelt person som har nok penger og makt til å bestemme hva du skal ytre deg om og være for og imot. For jeg er ganske sikker på at du ville valgt demokrati foran diktatur.

Så ikke gi faen da vel. STEM.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page