top of page
Michelle Aavitsland

JEG SKAL BRUKE 750 TIMER PÅ DETTE


Hei alle fine!

Da var onsdagen her, og jeg personlig er nå midt i første skoleuke og ikke minst nesten ferdig med første releaseuke. Jeg var utrolig spent på tilbakemeldingene på denne låten, da den skiller seg såpass ut, men har hatt så mange fine kommentarer og meldinger at jeg er ikke spesielt bekymret lenger. Ett par nettroll har det vært, men mer om det i et senere innlegg. Mandagen ble tilbrakt i studio til Radio Randsfjord, og snille pappan min kjørte meg hele veien opp til Hadeland. Der var jeg en times til med kanskje Norges hyggeligste radiomann Erik Mohn, og koste meg like mye som alltid! Det finnes ikke noe podcast av sendingen, men jeg tenkte jeg skulle få klippet sammen opptaket jeg selv gjorde, så kan dere jo få høre om dere vil! Jeg snakket om min nye låt ”Desire” og fikk også en kjempe fin mulighet til å ta en del av historien fra det startet med min første utgivelse ”Broken Diamond”. Det er ikke ofte man får så god tid på radio, så det nøt jeg stort!

Radio Randsfjord med Erik!

Dagen i dag går til øving for neste helgs konserter, og ikke minst og presse meg gjennom bachelor-timen. Jeg kjenner tiden går altfor fort mot at jeg må ha en problemstilling klar, og jeg blir enda mer stresset når resten av gjengen ser ut til å være helt klare på sine ideer. Jeg er egentlig veldig teoretisk av meg, noe som kanskje ikke er spesielt vanlig blant oss kunstersjeler. Så der har jeg et forsprang. Men det hjelper jo ikke, så lenge jeg ikke har funnet ut hva jeg vil bruke 750 timer av året mitt på (jepp du leste riktig, det er kravet)… Så har noen en god ide om en problemstilling jeg kan løse ved utøvende musikk på scenen eller i studio, så SKRIK UT.

Nå er bussen straks fremme her i Oslo, så da er det nok på tide og logge av macen også. Men kos dere denne onsdagen da folkens, og ikke glem å lytte på Desire!!! (hehe)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page