Michelle Aavitsland

JEG SLIPPER NY LÅT PÅ FREDAG!!!


Denne gangen kan jeg nærmest LOVE å overraske. Fredag er det tid for nytt låtslipp, og denne gangen er det noe fullstendig annerledes enn dere har hørt tidligere. Denne gangen har jeg vært i et studio i Oslo, og resultatet har blitt noe som forhåpentligvis treffer listene deres. Jeg slapp teaseren idag så jeg legger den under her! Noen som kan gjette hva som blir tittelen? Hehe.

SUPERDUPEREXITED! Nyt onsdagskvelden da, det skal hvert fall jeg!!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

2015 - 2018 © Michelle Aavitsland. All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited.

Webdesign by A Design Studio. Photo by John Aavitsland. Sponsors: Nesodden Boligvarme AS

Booking: Michelle Aavitsland | Nesodden, Norway | Tlf. + 47 46 94 31 29 | michelle@michellemusic.com