top of page
Michelle Aavitsland

KJÆRE MAMMA OG PAPPA: HVORDAN VI RASERER HUSET

Det er vel egentlig ingen hemmelighet at jeg forsøker å spare penger til å kjøpe fremfor leie, nå mens jeg tar bacheloren i musikk. Det er hardt nok å komme inn på boligmarkedet fra før, men slik jeg har valgt og legge opp hverdagene mine, har det ført til at jeg faktisk har råd til å få mitt eget sted allerede neste høst alt om ting går etter planen! Dessverre fører dette til at jeg vel egentlig ikke helt har forstått hvordan det er å bo alene, og når foreldrene for engang skyld dro vekk noen uker så jeg og lillebror fikk huset, var det fest i heimen. Ikke fyllefest, men "endelig litt ansvarlig for egen middag" fest i hodet mitt. Det viste seg snart at alle mammas irriterende taler om ditt og datt kanskje hadde litt mening, så jeg skal derfor krype til skranken og fortelle hvordan det egentlig var her uten dere. Ikke alle valgene mine har vært like geniale, og døgnet har brått enda flere timer enn vanlig men det kan i hvert fall gi dere en god latter denne mandagskvelden.

1. Mamma. Du gir meg stygge blikk hver gang jeg henter meg en fanta zero boks, og legger ut om hvor skadelig det er, hvor økt sultfølelsen blir og at jeg sikkert ender opp som avhengig om jeg fortsetter sånn. Vel, nå har jeg drukket kun fanta i 2 uker, og jeg skal innrømme at selv jeg begynner å bli litt kvalm og lei nå. Så du tok feil i noe, men brus er kanskje ikke beste tørstedrikken døgnet rundt likevel..

2. Pappa. Du skriker daglig at vi aldri setter inn i oppvaskmaskinen, men da skriker vi tilbake at vi jo setter inn det vi bruker. Vel, jeg tok feil. Middagstallerken og bestikk er jo kun et minimum av alt som går med i løpet av dagen, og kjøkkenbenken blir jo faen meg ALDRI tom. Ganske smågal av den maskinen nå. Har nesten brukt opp hele pakken med vasketabletter for å si det sånn..

3. Mamma. Hvordan i all verden rekker du å ha alle klærne rene til enhver tid?! Og hvordan husker du at du har puttet det i maskinen? Jeg har allerede håndvasket sokker opptil flere ganger i mangel på minne om at det er noe jeg burde sette på, og 3 vasker er glemt i maskinen så lenge at den måtte kjøres på nytt. Har til og med stått opp igjen rett før jeg sovnet, fordi jeg kom på at det var vått tøy i maskinen. Bare sier det.

4. Middag er DYRT. Har klart oss på et ganske fint budsjett med 600kr i uka, men vi har da heller ikke hatt noe pålegg, juice eller melk tilgjengelig. Vi spanderte på oss noen bær fra norske gårder, og brått var 200kr gått bare på det. Tørr ikke tenke på hvor mye penger vi egentlig koster dere i måneden.. Om jeg blir rik engang, skal jeg spandere på dere hus ved sjøen. Jeg har nok MINST kostet dere det.

5. Mamma, du mopper omtrent daglig og sier det er fordi det blir så mye støv. Beklager men der tar du feil, for vi har nå offisielt ikke feid gulvene på 1 uke, og først idag trengs det. Så nå skal jeg bruke det mot deg hver eneste gang du sier kattene røyter for mye. DU TOK FEIL, hehehe.

Men dette får holde med tragiske oppdagelser for denne gangen, men har allerede en hel liste til, så vi får se om det ikke blir et slikt innlegg igjen om ikke så lenge.. I mellomtiden får dere kose dere på båten mamma og pappa, slik går altså dagene i heimen! Som dere ser raserer vi ikke huset, men det er kanskje ikke i like tipp topp stand som dere setter standarden.. Hehe.

Klem og kos fra meg...

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page