top of page
Michelle Aavitsland

REPLAY SIN FØRSTE MÅNED

Da var brått en måned gått siden release, og sommerferien har i mellomtiden slått inn for fullt. De verste nervene for min del har roet seg, og jeg kan se tilbake på et slipp som har gått utrolig bra. Nå er både musikkvideoen, den akustiske versjonen og ikke minst originalen å finne på både nett og radioer, og utrolig nok har alt gått som planlagt frem til nå.

Jeg kan se tilbake på flere radiointervjuer enn noensinne, og har gjestet både Radio Randsfjord, Ordentlig Radio og Oslo Riks i løpet av de siste ukene. Låten har blitt listet på sinnsykt mange radioer rundt omkring i Norge og Sverige, og vi har til og med fått gjennomført ett par konserter oppi dette. Musikkvideoen vekket oppmerksomhet som håpet, med naturklipp fra fineste Island. Den har blant annet blitt delt på flere reiseblogger, og i sosiale medier har den gått som en farsott og er allerede oppi 25 000 visninger på Facebook og enda 17 000 på YouTube!! Det er mange mennesker det, herregud så gøy!! Låten fikk knallanmeldelse av Ultimate Music, og ble også nevnt på Martine Halvorsen sin blogg med gode ord! Det er så herlig når du får noe ekstra tilbake for all jobben man legger ned i noe, virkelig dere..

Utsnitt fra Martine Halvorsen sin blogg

Men viktigst av alt, er all den gode responsen jeg har fått av dere! Mine første låter var jo ballader, men endelig har jeg kunnet vise noe av den musikken som nå ligger på lur og venter på å komme dette året. Og denne gangen kan jeg love MYE musikk på noen måneder bare, og ikke minst er alt egne låter som jeg virkelig kan stå inne for. Om bare noen uker kan jeg fortelle når neste låt er på vei, og når sommeren er slutt kommer enda flere overraskelser.. SÅ GØY DET ER Å LEVE! Trenger ikke drugs når man har det så fint fra med alt annet vel <3

Nå skal jeg ut å nyte noen timer med en fin en! Kos dere idag da!

<3 fra meg.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page