top of page
Michelle Aavitsland

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

I blant tar man seg selv i å forsvinne ned i sosiale medier. Glemme at det finnes en virkelighet der ute med ekte mennesker, gode handlinger og ikke minst ord. Ikke sånne ord man finner på tastaturet, men ord fra munnen. Det er faktisk en forskjell på det. Ord på munnen og ord på tastaturet. Når man trykker ned bokstav for bokstav mister de på en måte sjelen på veien. Menneskeligheten. Alt kan sies gjennom et tastatur, ikke alt kan sies fjes til fjes.

Slik er det også med musikk. Noen ganger kommer alt fokuset på alle de små triksene som skal til for at du som lytter faktisk skal oppdage den nye låten. Alle de tingene som må falle på plass for at du så mye som skal få ett lite hint om at en ny tekst er ute. Du tror kanskje det holder å følge yndlingsartisten din på Facebook? Vel, det er faktisk bare noen få prosent av statusoppdateringene deres du får opp i nyhetsoppdateringen din. Med mindre jeg betaler for hver eneste post som havner der ute, får du bare med deg et milligram av hva som skjer. Mest sannsynlig ikke musikken.

Heldigvis er det egentlig ikke antall likes på Facebook som betyr noe. Visste du at de fleste faktisk bare lytter, før de scroller videre til bilder av iskremer, ferieturer og profilbilder? Når ble antall klikk og kommentarer svaret på bra musikk? Nei, det viktigste er at du faktisk finner låten uten alt krimskramset rundt. Det finnes heldigvis fremdeles en måte du kan garantere deg et varsel når det slippes ny musikk, og det er om du følger meg på Spotify. Det gjør du ved å klikke deg inn <HER> og trykke "Follow". Gjør du det, lover jeg deg all ny musikk rett inn på profilen din. Håper å se deg der inne, også håper jeg dere stopper opp et lite sekund og føler noe mens dere hører låtene. De betyr så enormt mye for meg, og forhåpentligvis kan jeg røre noe ved nettopp deg også.

- Michelle

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page