top of page
Michelle Aavitsland

TONO UNGE TALENTER STIPEND FOR ANDRE ÅR PÅ RAD!!!

Herregud, ble så glad av denne nyheten at jeg nesten bare måtte svippe innom! Var så heldig å motta Tono Unge Talenter stipendet for ANDRE år på rad! Betyr så enormt å få litt anerkjennelse, hvert fall når det er av selveste Tono! Så tusen milliarder takk, for en bra dag dette ble!!

Dagen startet ganske grusomt ut med eksamenshøring i to produksjoner jeg måtte levere i valgfaget mitt! Jeg valgte i høst og ta musikkteknologi, og har de siste månedene blitt tvunget til å hurtiglære meg Logic, miksepulter og hvordan man i det hele tatt gjør et godt opptak. Etter bare to timers søvn hvor resten var mareritt og stirring i taket, møtte jeg derfor skjelven opp på skolen kl.08 for å få dommen. Heldigvis virket sensor positiv til resultatet, så nå venter jeg bare spent på resultatet! Håper det kommer før helgen!! Resten av dagen ble tilbrakt med flinke folk på preprod på skolen, og først 12 timer senere satt jeg på bussen hjem igjen! Men for en dag og for et resultat! Skal innrømme det ble greit mye latterkramper (kanskje litt for mye til å nevnes i profesjonell sammenheng..) Takk til dyktige lydteknikere og musikere, dere gjør dagene så SJUKT mye lettere! Nå er vi klare for gig neste lørdag på Fagerstranddagene, så kom gjerne og se oss, Katastrofe og Plumbo sette stemningen i taket!

Replay var nesten ferdig da jeg søkte stipendet, så ekstra morro at den er ute nå! God onsdag folkens! Min er hvert fall fantastisk!!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page