top of page
Michelle Aavitsland

FOR EN FANTASTISK UKE!


Da var brått første uken over, og den nervepirrende følelsen man får når man legger ut en låt første gang, begynner som smått og gå over. Dette er definitivt den mest spennende releasen jeg har hatt, og hver eneste dag har inneholdt alt fra små til store gleder. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som har lyttet til REPLAY hittil, og de fine ordene dere har lagt igjen på kommentarer og innboksen, smelter jo hjertet mitt bittelitt hver eneste gang. TUSEN TAKK!!

Uken begynte på besøk hos Radio Randsfjord! Her fikk jeg bruke en time i studio til å fortelle om låten og ikke minst fortelle noen sære konserthistorier som har kommet gjennom årene. Jeg fikk til og med slengt igjen en liten bursdagshilsen til min far som fylte år samme dagen (tidenes bursdagsgave: SCORE)

Tirsdagen ble tilbragt med øving til gigs, og det samme gjorde onsdagen. Om bare en liten uke gjør vi første sommerkonserten, men da for et privatevent. Lørdag 17 juni derimot spiller vi på Fagerstranddagene med fine folk som Katastrofe og Plumbo, og 28 juni er vi så heldige å få besøke Oslo Pride! Ellers er det stort sett lukkede eventer, men utrolig koselig om dere kommer innom disse to åpne konsertene!

Torsdagen var det opp kl. 05 for å rekke sendingen til Ordentlig Radio! Jeg besøkte nemlig Artistfrokost, og fikk snakket litt om låten og i tillegg startet dagen med hotellfrokost på Comfort Hotell på Karl Johan. Ganske digg med så deilig mat, men jeg klarte bare klemme i meg noen fruktbiter da jeg var så trøtt at jeg omtrent ikke husket mitt eget navn.. MEN GØY VAR DET!

Fredagen var definitivt likevel den beste dagen, for da slapp jeg endelig musikkvideoen til REPLAY! Nå ett halvt døgn senere, har den allerede tilsammen nådd 5000 visninger på Facebook og YouTube, og den fortsetter og spre seg som bare det! Jeg ville gjøre noe annerledes denne gangen, og valgte å bruke dronefilming fra Island som element i videoen. Det mektige landskapet gjorde at låten fikk et helt nytt uttrykk, så dette fortjener Øivind Flaathen en STOR takk for! Det er han som har filmet alle klippene, og fått Island til å bli så nydelig som det er.

OG IKKE NOK MED DET! Igår ble REPLAY nevnt på en av Norges mest leste blogger! Martine Halvorsen er definitivt min favoritt, så da er det utrolig stort å få låten opp på et av hennes innlegg. Også så fine ord som hun skrev, det betyr virkelig så utrolig mye å få støtte fra sånne folk. Dere kan lese innlegget HER om dere skulle ønske å ta en titt!

Nå er det endelig pinsehelg, og den tilbringes på båten med familie og gode venner. Ha en super langhelg folkens, og fortsett å lytte til REPLAY hvorhen du hører på musikk!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page