top of page
Michelle Aavitsland

HVA VI BURDE // HVA VI GJORDE

Eller kanskje gjorde vi nettopp det vi burde gjort? Det er så jo da helgen jeg sikter til denne gangen. Denne helgen hvor østlandet visstnok var fylt med mennesker på tur, første badingen for noen og ikke minst SOL. Men hva gjorde vi? Satt inne og jobbet med siste finpuss til konserten neste torsdag vel! Vi spiller med en haug av fine folk på John Dee i Oslo 6 April nemlig, og vi vil jo så klart gi dere den beste opplevelsen vi bare kan.

Så da ble søndagen ikke slik:

Men slik!

Det skal sies at det øverste bilde faktisk er tatt fra balkongen fra øvingsrommet, så må si at vi har verdens nydeligste plass å jobbe på! Midt i Oslo, likevel så vakkert! Luksus altså. Men vi ble ferdige, og nå er vi klare for en intensiv uke med øving og detaljarbeid.

Vi spiller fire av mine egne låter på konserten, men hvilke ønsker du at skal bli spilt?

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page