top of page
Michelle Aavitsland

EN GANG SANGER - ALLTID SANGER

Barnehagen: Jeg skal bli sanger, drive med hest, danse ballett og bli barnehagetante når jeg blir stor (ironisk nok, når jeg selv gikk med bleier enda..)

Barneskolen: Jeg skal bli sanger, ballettdanser, barnehagetante og ha masse hester!!! (fremdeles ikke innsett at mamma er den som gjorde alt stallarbeidet og at jeg egentlig ikke var interessert i noe annet enn å synge og danset helt elendig.)

Ungdomsskolen: Hest er teit. Jeg kan ikke danse. Jeg skal synge, drive med skuespill, ta bilder, jobbe i barnehage i arbeidsuker og kanskje til og med skrive litt låter? Skal jeg søke musikklinjen på videregående slik jeg virkelig ønsker, eller være fornuftig og gå allmennlinje og bli lege eller noe annet smart som gir meg sikker inntekt. (Takk høyere makter for at foreldrene mine gjorde meg ufornuftig og insisterte på at jeg skulle søke musikklinjen. POW, på ungdomsskolen kom første platekontrakt. Lykkerus, låtskriving og studiotid i massevis ble plutselig en del av hverdagen)

Videregående: Jeg skal synge, bli god på gitar, komponere, skrive låter, jobbe med studio, spille inn på egenhånd og ikke minst droppe dans, skuespill og barnehagetante. (Hadde et snusfornuftig øyeblikk der jeg søkte meg inn på offentlig høyskole og pedagogikk utdanning, før jeg trakk hele greia dagen før fristen og søkte meg rett inn på Populærmusikk på Westerdals, eller gamle NISS som noen kanskje kjenner det som. Beste valget i mitt liv. POW, andre innspillingsstudio, egne låter som spilles inn, pianoferdigheter inn på banen og ikke minst flere og flere konserter.)

Høyskolen ENDELIG: Jeg får drive med det jeg har drømt om siden jeg var liten, og enda litt til. Musikk har blitt hverdagen. Konserter, øvinger, studio, låtskriving, band, samarbeid og ikke minst respekt for at du nå har tatt steget ett skritt videre og er utenfor "hobby"-musiker kategorien. Er det ikke rart hvordan barnehagedrømmer plutselig er virkelighet? Jeg hadde hvert fall ikke i min villeste fantasi sett for meg alt som skulle skje de siste to årene, og jeg gleder meg virkelig enormt til å kunne røpe mer av sommerens planer for dere! Følg meg på Spotify, og bli med på reisen da vel!

Foto: Westerdals Oslo ACT

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page