top of page
Michelle Aavitsland

JEG SPILLER PÅ JOHN DEE!


Dagene ruller fortere og fortere av sted om dagen. Når jeg legger meg ser jeg for meg en slik kalender man kan dra av datoene hver morgen, som bare rives helt fra hverandre. Så fort alt skjer! PANG så er jeg der, og PANG så sitter jeg i et annet land. De siste ukene har vært vanvittig travle, men også de beste hittil i år. Og vi er enda bare i mars! Wow dette blir noen gode måneder tror jeg! Selv om jeg må innrømme det skal ganske mye til å pushe ned optimismen min uansett. Sitat keyboardist på øving igår; "Michelle du er så irriterende glad, uansett hvor gretten jeg er". Tror de er glad i meg uansett da. Sånn innerst, innerst inne.

Men tilbake til overskriften! Jeg er egentlig ikke så glad i å skrive slike "oppdaterings" innlegg, men nå må det faktisk til. Den neste store tingen som skjer for dere som er offentlig, er en drøm som går i oppfyllelse! For torsdag 06. April spiller jeg og bandet på John Dee! Gleder meg virkelig helt SINNSYKT! Jeg og bandet er allerede igang med jobben bak, og er klare for å spille fire splitter nye låter den kvelden. Eventet finner du <her>, og tjoho det er gratis! ID: 18, men jeg kan jo glede med at det også blir en rekke andre fantastiske artister og band denne kvelden! Konserten er en del av festivalen Live ACT, og jeg tror jeg kan snakke for dem om jeg sier at vi ALLE gjerne vil nettopp du skal ta turen denne dagen!

- Hold av dagen, torsdag 06 april folkens! Sees vi?

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page