Michelle Aavitsland

HØR MEG PÅ RADIO IKVELD!

Woho, tror du jeg ble glad når jeg fikk denne meldingen inn på veggen eller!

Dessverre var jeg i studio når dette skjedde på mandagen, men idag går programmet i reprise fra kl. 21-22. Så jeg skal hvert fall klikke meg inn å høre! Gjerne gjør det samme! Enten <her> på nettradioen deres, eller finn dem hos deg på DAB. Ordentlig Radio er kjent som en av Norges største (og beste i følge meg hehe) radioer innen kun norsk musikk. Så dette er virkelig stas! SÅÅÅÅ GLAD!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

2015 - 2018 © Michelle Aavitsland. All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited.

Webdesign by A Design Studio. Photo by John Aavitsland. Sponsors: Nesodden Boligvarme AS

Booking: Michelle Aavitsland | Nesodden, Norway | Tlf. + 47 46 94 31 29 | michelle@michellemusic.com