top of page
Michelle Aavitsland

NÅR BLE JEG FOR GAMMEL?


Fra utdelingen av Frogn Kommunes kulturstipend. 16 år og sååååå stolt.

Hva skjedde egentlig nå. Eller de siste årene? Eller.. hæ?

En annonse for drømmestipendet dukket akkurat opp på newsfeeden min, og som vanlig klikket jeg meg inn for å gå til søknadsportalen. For dere som ikke har vært borti dette før, er det et stipend unge kan søke for å oppfylle ett eller annet prosjekt/drøm de har i bakhodet. Altså kan man motta økonomisk støtte fra denne ordningen, en gang i året.

Men BANG: "Du kan søke dersom du er født mellom 1997 og 2004". Når ble jeg for gammel? Hallo, er ikke 1996 inkludert lenger? Er jeg, JEG, for gammel for enkelte ting her i livet?

 

Må nesten le litt for meg selv her jeg titter etter rynker etter at jeg leste denne annonsen, men kan love dere at det faktisk ikke er noen der enda. Om jeg ser bort ifra de søte som er rundt arret mitt fra hestefallet i pannen. Men de snakker vi ikke høyt om. Det er faktisk LITT tidlig for det enda.. ;)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page