top of page
Michelle Aavitsland

FLASHBACK: 11 ÅR GAMMEL PÅ SCENEN

Virket som dere syntes det var utrolig festlig med et "driti ut" innlegg for noen dager siden, så hvorfor ikke kjøre igang med et til. Her har dere den første videoen som havnet av meg på YouTube (mamma lagde en konto i mitt navn som vi ikke husker passord til og får slettet eller noe), så den videoen ligger ute til evig tid tror jeg. Var vel rundt 11 år her, hadde kledd meg ut som damen fra "My Fair Lady" og hadde tydeligvis ikke hørt om sminke og var i tillegg litt smårund (skylder på babyfett. Så klart). Jeg husker hvor sinnsykt nervøs jeg var, og at jeg ikke hadde planlagt hva jeg skulle gjøre med den kurven med alle blomstene i. Så jeg var kjempe stolt når jeg klarte å sette den fra meg, mens jeg sang. Tjoho liksom. Forhåpentligvis blitt en smule flinkere med å være på scenen idag, og sceneskrekken er heldigvis forsvunnet for lengst. Kostymene også for så vidt, hehe.

Men ja, kos dere med denne nusselige barneversjonen av meg (så klart nusselig, heh.)

MICHELLE AAVITSLAND - "VI´KKE DET BLI FEMENALT" (MY FAIR LADY)

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page