top of page
Michelle Aavitsland

TI TING VERDEN KUNNE KLART SEG UTEN Å VITE

Nå har jeg rukket å tryne på isen minst tre ganger foran en haug med Oslos maurborgere, gå av på feil busstopp 2 ganger og forsovet meg altfor mange ganger, så hvorfor ikke slenge igang med en "Michelle nå driter du deg ut" post. Så her er ti ting dere virkelig kunne klart dere uten å vite.

1. Jeg skulle legge til en fra klassen på snap, men klarte tydeligvis å skrive brukernavnet feil og snappet med feil person i tre dager før jeg oppdaget det. #creep.

2. Jeg er vokst opp med hest og stall i hagen til jeg var langt oppi tenårene. Likevel er jeg livredd dem nå. Vi snakker superredd. Har ikke sittet på en hest siden vi solgte den siste..

3. Jeg synger inn låter på bussen. Ja, selv om det sitter noen ved siden av meg. Når jeg kommer på en ny del til en låt jeg jobber med, må jeg jo nesten spille det inn, så da får de ved siden av meg nesten bare leve med det.

4. Jeg er vokst opp mitt i skogen, men er livredd for å gå der i tilfelle jeg møter på elg. Helt fra jeg var liten å vi våget oss bak i åsen for å bygge trehytter husker jeg at jeg dagdrømte om at det kom elger etter meg, også spurtløp jeg fra de andre mens de sto igjen som spørsmålstegn.

5. Jeg er fullstendig avhengig av sjokoladekaffe med soya. Regnet på det, og jeg legger igjen over 3000kr i året i kantina bare på dette. Godt jeg har massematallergier så jeg ikke kan kjøpe noe særlig mat ute, da tror jeg at jeg hadde vært ekstremt blakk..

6. Apropo: Jeg har en haug med allergier. Vi snakker kjipe ting som Cøliaki og melkeprotein (PROTEIN, seriøst. Kan ikke spise laktosefritt engang. Tusen takk mamma og pappas gener). Så når jeg bestiller pizza på peppes ler alle av meg der jeg sitter med den rare glutenfrie halvfryste pizzaen dems uten ost.

7. Jeg har kræsjet en gang. Det hadde egentlig ikke vært så ille om jeg hadde kjørt inn et skilt langs veien eller noe sånt, men jeg rygget rett og slett rett inn i lyktestolpen på vår egen gårdsplass. Så nå har jeg en stor bulk i bakdøren. Er det mulig...

8. Jeg er helt elendig på navn, så fremdeles kan jeg si feil navn til de jeg har gått i klassen med i nesten to år.. (beklager forresten på forhånd). Jeg har klisterhjerne på det meste annet, men navn? Nei det forsvinner som dugg i solen.

9. Jeg er dødsredd for slalombakker. Egentlig veldig rart siden jeg vokste opp med hytte på fjellet og sto hver eneste ferie fra jeg var seks år, men da jeg var sånn fjorten sa det plutselig stopp. Prøvde å dra tilbake i bakken for noen år siden, men da måtte jeg gå ned. Flaut? Ja.

10. Jeg gjorde mitt dummeste valg for noen år siden og tok piercing i navelen sånn helt spontant, og kom først på at jeg har nåleskrekk når jeg var hjemme igjen. Det resulterte i at jeg besvimte de tre første gangene jeg skulle rense den, og kun har byttet piercing engang, det også med resultatet at det svartnet for meg.

 

Ja dette skulle vel sikre at jeg aldri får noen kjæreste igjen i alle fall. Håper det ga dere litt unødvendig info på en dag som denne i alle fall. Tjoho.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page