top of page
Michelle Aavitsland

RADIO BESØK MED LIVE MUSIKK


FYFADER så gøy det var! I går tok jeg med gitaren min på Radio Riks Oslo, og spilte min nye single Never Change og Suitcase, den nydeligste låten til Emeli Sandé (og stort sett i hele verden hehe). Så tok vi en times prat om løst og fast rundt musikken, og herregud som tiden fløy! Hele opptaket er så klart på Soundcloud allerede (tusen takk 2016 teknologien), så om du har lite å gjøre på jobben, hvorfor ikke ta deg en lytt? Koseligere studio skal man lete lenge etter hvert fall. Variert musikk, og verdens mest komfortable sofa til gjestene. Hehe.

Never Change overgår seg selv i daglige streams hele denne uken, og slår seg selv dag etter dag nå! Utrolig gøy, herregud så LYKKERUS dere gir meg. Og utrolig gøy at så mange fikk med seg innlegget mitt om Joner saken. I følge telleren min skulle jeg visst havnet på blogglisten i går, men selvfølgelig er det da man oppdager at det er en feil i malen min som gjør at den ikke har telt visninger en eneste dag etter at jeg registrerte den.. Men jaja, jeg vet hvert fall at den skulle havnet der, så det setter jeg stor pris på! Så tusen takk dere! Er så koselig å blogge for dere når man får sånne tilbakemeldinger!

Nå skal jeg prøve å følge med videre i gehørtimen. Student // blogger // artist åjada lett å stable hverdagen skal jeg si dere. Kos dere idag da!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page