top of page
Michelle Aavitsland

VINN FOTO PÅ LERRET - VERDI 4000,-

Idag har jeg en skikkelig god nyhet til dere alle! Fordi dere har vært de beste i verden og streamet og sett musikkvideoen til min nye single "Never Change" over 80 000 ganger allerede første måneden, vil jeg gi en av dere en førjulsgave! Så du kan nå vinne ett foto på lerret, til en verdi av 4000,-! Det eneste man trenger å gjøre er å følge meg på Spotify HER, så er du med i trekningen du også! Sleng gjerne igjen en kommentar med navnet ditt under innlegget også, så er det enda lettere å få kontakt med deg om du vinner!

Fotografen er John Aavitsland (ja det er min pappa heldige meg), og han er blant annet kjent for sine fantastiske landskapsfotografier. Hver eneste uke har han både ukens og dagens bilder på diverse konkurranser, og han har også bilde på jubileumsfrimerke til Sarpsborg, er med i flere Norges kalendere, og har jobbet for firmaer som Coca Cola. Så woho, følg meg på Spotify og få muligheten til å få ett av disse lerretsbildene på veggen du også! Du kan jo ta en titt under på ett par av bildene han har tatt!

Ellers sier jeg bare, ha en fantastisk søndag alle sammen! Kos dere denne siste vanlige helgen i året, for neste helg starter jo advent! ENDELIG JUL!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page