top of page
Michelle Aavitsland

MER ENN BARE EN PAPPA


Idag er din dag. Pappas dag. Gratulerer så masse! Idag skal du feires ganger fem, for så mange har du rukket å bli pappa til! Men ditt og mitt forhold, det kan ingen ta i fra oss. For ikke bare er du pappan min. Du er også min største støttespiller, og jeg vil være din. Jeg er like mye pappajente som jeg er mammajente. Jeg har alltid sett opp til dere begge, med andre ord.

Du begynte med foto igjen rundt 2005, da jeg konfirmerte meg brukte jeg derfor mesteparten av pengene på kamera og linser. Vi dro rundt og tok bilder sammen, før musikken ble min store hverdag. Nå tar du absolutt alle bildene for meg. Vi krangler sammen om locations. Står å skriker til hverandre under bilderedigeringen. Sender bilder frem og tilbake på mail, irriterer hverandre med at vi aldri kommer til å bli enige om resultatet. Men så gjør vi jo såklart det. Gang på gang. Jeg tror nok bare vi er irriterende sta begge to ;)

Du har alltid vært en politiker. Selv etter at du ga opp alle styremøter, har du alltid hatt en liten overtaler i deg. Dessverre (hehe) har du arvet det til alle dine barn, så familiemiddagene våres er ikke helt som alle andres. Diskusjonene blir høylytte, og det er ikke få ganger at det ender med en liten tåre også. Men vi blir alltid bestevenner igjen etterpå.

Du og jeg, vi er like gærne. Du har alltid sagt at hardt arbeid er det som skal til for å oppnå noe som helst her i verden. Og det er nettopp hardt arbeid jeg tror på. Det er derfor jeg jobbet 13 timer daglig på videregående og gikk ut med nærmere seks enn fem i snitt, og det er derfor musikken har blitt hverdagen min. For jeg tror på at alt kan gå, så lenge du ikke sløser med tiden, og jobber fokusert og målrettet.

Men viktigst av alt; Du har alltid elsket oss alle. Jeg er sikker på at jeg snakker for alle søsknene, når jeg sier at vi alle elsker deg himmelhøyt. Det er ikke alle pappaer som snakker nærmest daglig med sine barn på telefonen eller i virkeligheten. Det er ikke alle som har barn som ringer for å spørre om råd i livet. Er noe vanskelig, sier du bare at nå må jeg få ordnet opp i livet mitt. Og en time senere, har jeg gjort det. Vi er en ekstremt sammensveiset familie på fem søsken og en felles pappa. Dere foreldre sørget for at vi fem ikke kaller hverandre halv-søsken. For de er mine søsken, like mye alle sammen i mine øyne.

Ja du er verdens beste pappa du. Det vil du alltid være ❤

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page