top of page
Michelle Aavitsland

TOM OVERFYLT LYKKE


Man skulle tro at når alt var bra i livet, så hadde alt gått på skinner. For sånn er denne uken. Absolutt ALT er perfekt! Musikken går fantastisk, herregud musikkvideoen til "Never Change" er jo nesten nådd 50 000 etter bare 2 uker, og min første virkelig hjertelåt av mine egenskrevne, ser ut til å gå rett hjem hos dere! Jeg har fantastiske venner rundt meg, som jeg prater med hver eneste dag. Jeg har en familie som bryr seg, hvor ingen er syke. Søsteren min har akkurat kommet hjem (ja jeg savnet deg), og det dukker opp nye mennesker i livet mitt som jeg tror kan bety mye for meg med tiden som kommer. Mildt sagt; PERFEKTE dager. Men hvorfor i alle dager føler jeg meg så tom?

Jeg tror rett og slett det blir veldig mange inntrykk på en gang. Selv om de ikke er negative, så blir det utrolig fulle dager og mye å fordøye. Og de dagene jeg har skole dette året, har jeg vanvittig lange dager i tillegg. Vi snakker 10 timer liksom. Det er SYKT mange timer på en stol. Eller sittende er vi vel egentlig ikke så ofte, haha vi snakker jo faktisk om en musikkskole her. Bare idag har jeg tilsammen øvd 6 timer når dagen er over. Det er ganske så kult.

Men jeg tok meg selv rett og slett i å slite med å komme med en personlig tekst istad, når jeg satt å skrev på min nyeste låt. Jeg kan skrive enkelt på kommando om jeg må det, men de låtene jeg selv skal gi ut, vil jeg skal bety noe for meg personlig. Men jeg elsker å skrive låter i moll om man kan si det. Låter om motstand, problemer, personlige inntrykk og drømmer. Mens nå var liksom alt på plass. Det var virkelig ikke ett eneste frustrerende moment i livet mitt.

Det er kult åssen man lærer så lenge man lever. Også på dager hvor ting er helt tomt fordi alt er så optimal. Tom lykke? Hm, kanskje det får bli mitt nye uttrykk. For det er vel akkurat det jeg føler nå.

Skikkelig tom men samtidig overfylt lykke.

Lagre

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page