top of page
Michelle Aavitsland

HØSTENS MEST SINNSYKE FARGER

Vil du oppleve høsten på det mest sinnsyke her på Østlandet? Da skulle du vært der jeg og min kjære far var idag. I hui og hast bestemte vi oss igår for å dra ned å ta noen nye bilder i Larvik, før løvet bokstavelig talt snør ned nå til helgen (for dere med sommerdekk enda; JA det er meldt snø.) Så etter å ha hatt de mest nødvendige timene på skolen idag, reiste vi i full fart ned, og rakk AKKURAT lyset før det ble for mørkt. Og det var virkelig helt sinnsykt! Nærmere tusen bilder senere, står vi igjen med noen herlige skikkelige høstbilder fra 2016. ÅÅÅ som jeg elsker sånne photoshooter! Og hvert fall når jeg er så heldig å ha en pappa som er fotograf, som bare gjør det hele helt fantastisk vakkert i uttrykket! Pappa, du er så FLINK!

Etter to-tre timer med bilder, løp jeg inn i bilen og prøvde å få liv i tær og fingre igjen, mens pappa fortsatte å ta noe landskap (kan virkelig ikke skjønne han vil ha noen bilder uten meg altså..;) ). Det er helt utrolig å tenke på at så kaldt som det var idag, var det da vi filmet musikkvideoen til "Never Change" for noen uker siden! Vi filmet den jo i Valdres, så kulden kom litt før der kan du si. Alle de andre gikk jo i ullundertøy og vinterklær, mens jeg sto hele dagen i kjolen dere kan se på videoen. Snakk om å ha adrenalin, for den dagen frøs jeg ikke i det hele tatt. Idag derimot? JEG ER ENDA IKKE VARM. Herregud, jeg har fått bunntæle. Så nå koser jeg i den store dobbeltdyna mi helt for meg selv med ullsokker og hettegenser!

SE SÅ KALDT DET SER UT!

Etter at bildene var tatt, dro vi rett på macern. Der fikk jeg i meg både cheeseburger og jordbærmilkshake, før jeg toppet det hele med en melkesjokolade på Bastøfergen hjem igjen. Rene giftdagen for meg med andre ord, som ikke tåler det spor av melk. Men det var så verdt det. Har aldri vært så sulten før (garantert. hehe.)

Nå er det å øve litt til Desembers julebordene, før jeg forhåpentligvis rekker å spille litt Sims4 (jada bare le dere, alle har en guilty pleasure) og så legge meg tidlig. Imorgen har jeg skole i 11 timer, før jeg skal passe min skjønne fem år gamle niese på fredag morgen. Så hei, her er det bare å sove når man kan.

SKITT for en bra dag! Håper deres var like fin! Ha en fin kveld alle sammen!

❤ fra meg.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page