top of page
Michelle Aavitsland

6 FUNFACTS OM MUSIKERE


1

Når jeg skulle fly til studio nå i September, ble jeg stoppet med en gigantisk tang i vesken min. HAHA du skulle sett blikket til sikkerhetsvakten. For det er kanskje ikke hva man forventer å finne i en skikkelig jenteveske til en som har rosa trillekoffert ved siden av. Men saken er at jeg har den der for jeg trenger den dersom jeg må skifte gitarstrenger på en konsert. Så HEH, skal prøve å huske å ta den ut før neste konsert.

2

Man går med skjerf i juli, og har med ullundertøy til syden. Jeg er ikke like ille nå lenger, men før var jeg virkelig helt hysterisk for å bli syk!

3

Man får scenehinnbetennelse ALL THE TIME. Så andre hobbyer i tillegg som strikking eller tegning er umulig å ha, for da blir fingrene mine altfor mye overbelastet. Sinnsykt irriterende, for for min del er det faktisk det som setter grense for hvor lenge jeg kan øve. Men når man spiller piano og gitar omtrent hver dag, er det kanskje ikke så rart fingrene blir litt slitne med tiden.

4

Man syntes det er gøy å diskutere akkorder, og forteller om sine yndlingsakkorder i gehørtimene på skolen. Gehørtimene er virkelig da jeg oppdager hvor sinnsykt nerder vi på musikk er. Når det er sånn ”Nei denne maj7en er såååå mye finere enn m6” da skjønner du hvor lite omverden egentlig bryr seg om nettopp det.

5

Man har hundre opptaksfiler på mobilen og macen som heter ”unknown”. For vi føler oss jo så utrolig geniale hver gang vi kommer på en ny mobil, men klarer vi å navngi opptaket? Neida. Tror jeg har 250 sånne selv. Utrolig irriterende.

6

Man bruker tusen kroner på ørepropper. Hørsel først folkens. Gidder ikke la bandøvingene ødelegge resten av livet mitt heller.

 

Håper dette ga dere litt underholdning for kvelden! Spesielt kanskje dere som driver med musikk selv.. Ha en super kveld da folkens! Håper dere nyter min siste egenskrevne låt i høstmørke, for det er den faktisk PERFEKT til!

❤ fra meg

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page