Michelle Aavitsland

JEG SKAL KUNNE...


Jeg skal kunne glede deg. Jeg skal kunne trøste deg. Jeg skal kunne le med deg. Gi deg ro, håp og tro i meg. Jeg skal kunne gi deg opplevelser, minner og drømmer. Hjelpe deg med målene dine, og alltid stå med deg.

Det er det som er så fantastisk når to mennesker finner sammen. Man er aldri alene.

Men du skal kunne glede meg. Du skal kunne trøste meg. Du skal kunne le med meg. Gi meg ro, håp og tro. Du skal kunne gi meg opplevelser, minner og drømmer. Hjelpe meg med målene mine, og alltid stå med meg.

Det er det som er så utrolig når to mennesker går fra hverandre. Man blir helt alene.

Men faktisk ikke for alltid.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

2015 - 2018 © Michelle Aavitsland. All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited.

Webdesign by A Design Studio. Photo by John Aavitsland. Sponsors: Nesodden Boligvarme AS

Booking: Michelle Aavitsland | Nesodden, Norway | Tlf. + 47 46 94 31 29 | michelle@michellemusic.com