top of page
Michelle Aavitsland

MUSIKKVIDEOEN ER UTE NÅ! - Historien bak


<SE MUSIKKVIDEOEN OVER >

Wuhu, nå har det skjedd mye gøy de siste ukene altså! Først fikk jeg fortelle at det snart kom

ny single, så at singlen var ute, og nå at musikkvideoen til NEVER CHANGE også er sluppet!!! Innspillingsdagen kan jeg med hånda på hjerte si er blitt den beste dagen i livet mitt! Jeg var så full av energi og adrenalin, og har virkelig aldri hatt det så gøy før! Høres ut som jeg overdriver enormt bare for å få dere litt sjokkert, men helt ærlig, det var en RÅ dag! Vi var så heldige med alt som måtte være på en viss måte! Det så stormfullt ut men regnfritt, altså akkurat det jeg ønsket meg! Det ble perfekt lys til å filme i, make-upen ble nøyaktig som jeg forestilte meg (kan ikke noe for det, men er alltid supernervøs når noen andre skal sminke meg!), og ikke minst var alle friske og kunne møte på den planlagte dagen! Er det mulig å ha så flaks!

Videoen ble spilt inn med ett fantastisk team (!) i Herredalen i Valdres. Grunnen til at jeg så gjerne ville ha det en smule stormete og nettopp på denne plassen, er fordi jeg ville videoen skulle symbolisere de følelsene og tankene som spinner rundt i deg når du gjør det slutt med noen. Alt er så forvirrende, skummelt, og man føler seg så utrolig alene i ett endeløst hull som du ikke kan se enden på. Derfor står jeg i nettopp en endeløs enorm dal, med stormete skyer. Oppi dette er da jeg med på filmen, og symboliserer sårheten og ensomheten i denne vakre enkle kjolen.

Videoen har vært ute i 2 døgn, og har faktisk allerede nådd over 13 000 visninger! Det syntes jeg er helt sykt, og jeg er virkelig så utrolig lykkelig for å se at den faller i smak! Har du ikke sett låten, og ønsker å se meg fryse i 3 minutter på skjermen, så klikk deg inn å ta en titt da vel! Og ikke glem å legge låten til å spillelistene dine..

DAMN DETTE ER SÅ GØY!!!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page