top of page
Michelle Aavitsland

UFORPLIKTET GJENNOM SHIT OG GLEDE


Verden kan være ordentlig dritt innimellom. Den kan pushe deg så hardt i magen, at du tror du aldri kommer til å kunne gå normalt igjen. Den kan dytte deg overende. Få deg til å miste pusten. Gi deg åpne vonde sår. Men det er nettopp da man oppdager hva som faktisk er viktig for deg her i livet. Hvem som er viktige for deg. Jeg har en fantastisk familie. En mamma og pappa som stiller opp uansett hva her i verden. Men de er liksom forpliktet til deg. De er forpliktet til å si at alt går bra, og forpliktet til å være glad i deg på en måte. Det er ikke disse jentene her. Men herregud så glad jeg er for at de gjør det likevel.

De er der uansett hvor mye dritt du slenger ut på en kveld. Vi kan le oss ihjel, og vi kan gråte sammen. Hvor awesome er ikke det? Sånn egentlig? Vi møtes ikke lenger daglig. Videregående tok jo slutt en dag det også, og det var virkelig ingenting jeg var mer redd for da, enn at kontakten mellom oss skulle gjøre det samme. Men forhåpentligvis var det flere som var redde for det samme, for den gjorde aldri det.

Så jenter; her er mitt klisje innlegg til dere. Er faktisk ganske så glad i dere alle sammen, for dere er best. Kos dere på alle mulige kanter av Norge, så møtes vi plutselig igjen.

Og folkens; ta vare på vennene deres. Selv om du ikke tror meg, kan det godt være de eneste som faktisk bryr seg. Når alt kommer til alt.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page