top of page
Michelle Aavitsland

NEVER CHANGE ER UTE NÅ!!!


ENDELIG!!! Nå er min splitter nye single ”Never Change” ute alle steder du lytter til musikk! WOW for en herlig følelse det er! Samtidig som jeg er så redd som aldri før, for det er jo nå jeg får sannheten om hva dere syntes! Jeg er hvert fall blitt utrolig glad i denne låten, og den er nok den som står hjertet mitt nærmest av alle låtene jeg har skrevet hittil. Så selvfølgelig håper jeg at dere vil føle noe av det samme som meg, når dere trykker play. Jeg håper den kan gi dere noe spesielt; en følelse, en tanke eller bare en fin opplevelse der dere nå kanskje lytter til den på bussen, i senga eller på skolepulten.

Jeg har skrevet mange låter nå, men som sagt er fremdeles denne den aller viktigste for meg. Dette er rett og slett fordi låten først og fremst har en tekst som jeg virkelig står inne for, og med hånden på hjertet kan si at er ekte. Jeg skrev den for litt over ett år siden, en sommernatt om bord på familiebåten vår, og den handler rett og slett om når man innser at den viktigste personen i livet ditt, din sjelevenn, ikke er den rette for deg likevel. Han kan være den snilleste gutten i verden, men så lenge man ikke passer sammen lenger i hverdagen, er det ikke noen vits å la det dra seg videre. For jeg tror ikke ett eneste menneske kan forandre seg, uansett hvor høyt man elsker den andre. Liker du ikke å være romantisk, blir du aldri romantisk. Det er tøft og det gjør vondt, men som sangen sier ”but you will never change”. Og når jeg skrev denne låten, hadde jeg endelig innsett at det var nok slik det fungerte.

Da sier jeg bare STREAM STREAM STREAM i vei! For det viktigste er jo så klart at dere nå sjekker den ut, deler den på Facebook, Instagram eller hvor hen dere er på sosiale medier, og sprer den ut til verden (om den faller i smak så klart, hehe). Vil du høre mer fra meg i fremtiden, er det ingenting som er mer viktig enn nettopp det. For bare slik kan jeg nå ut, og bare slik kan jeg forstå at dere vil høre mer fra meg fremover. Jeg er så glad i hver og en av dere lyttere, og her er altså min lille høstsurprise til dere! Kos dere med ”Never Change” i skumringen, håper dere vil like den!

♥ Michelle

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page