top of page
Michelle Aavitsland

NÅR UVIRKELIGHET BLIR LIVET

Jeg er vandt til sommerfugler i magen. Vandt til å kjenne kriblingen som kommer rett før man går på scenen, og vandt til å kjenne redselen for å stryke på en prøve. Men denne følelsen ligner ingenting. Jeg er så klar for å gi dere ”Never Change” i morgen at jeg nesten sprekker. Jeg burde hatt sommerfugler i magen, fordi jeg er spent på hva dere syntes. Og jeg burde hatt redselen for å få null streams slik at alle ser at den mislykkes. Men sannheten er at uansett hva som skjer, kommer jeg til å være glad.

For jeg er så utrolig stolt av denne låten. Det er blitt som en liten baby, som ingen kan ta i fra meg, uansett hvor stygg de syntes den er. For jeg har skrevet låten selv. Hver minste lille tone har jeg bestemt, og hvert ord er nøye tenkt ut. Jeg liker den utrolig godt, og jeg føler den er så utrolig typisk meg som den kan få blitt. Det er akkurat sånn her jeg vil dere skal kjenne meg. Som låtskriveren som gir ut låter, der hun faktisk kan fortelle en historie. En bitteliten dagbok side, satt med melodi.

Det å få muligheten til å faktisk gi ut noe du føler er så innamari deg selv, allerede som nitten åring, føles magisk. Og det er denne følelsen som overdøver alt om dagen. Musikk har alltid vært drømmen, og plutselig er jeg midt inni den. Det er ikke noe jeg kommer til å våkne fra. Det er mye rart som skjer i livet mitt ellers om dagen, men dette her kan faktisk ingen ta ifra meg. Jeg kan synge til noen tar stemmebåndene mine, og jeg kan skrive låter til noen tar både øynene og hendene mine fra meg. Men vi får da håpe aldri det skjer…

Om noen timer braker det løs, da skal dere få høre hva jeg har brukt det siste året på. Og jeg gleder meg til å vise dere♥

♥ fra meg

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page