top of page
Michelle Aavitsland

NY SINGLE "NEVER CHANGE" UTE 14. OKTOBER!


JAAAAA! Endelig kan jeg fortelle dere at jeg kommer med en ny single neste fredag, altså 14 oktober! Har visst om dette i så utrolig mange måneder nå, så er bare så sinnsykt herlig å få skrive det ut til dere nå! Jeg ville gjerne gi dere coveret og tittelen på låten på en litt spesiell måte denne gangen, så fra og med i dag, så kommer jeg til å legge ut en liten video på Instagram under @michelleaavitsland, med en bit av coveret for hver dag. Så når vi kommer til releasedagen, vil alle bitene være ute! Denne gangen er det virkelig en låt som står hjertet mitt nært, da jeg skal få slippe min egenskrevne ”Never Change”. Dette er en veldig spesiell låt for meg, da dette var den låten som gjorde at jeg fikk muligheten til å begynne å gi ut min egen musikk. I løpet av ett døgn om bord på sommerferie i båten, skrev jeg låten, spilte den inn på macen, og lagde en selvlaget musikkvideo i Tanumstrand i Sverige. Da jeg la den ut på YouTube, var det første gang jeg publiserte noe eget, og låten nærmest eksploderte, da den nådde flere tusen visninger på bare noen dager. Noen uker senere, skulle jeg opp i studio for å gjøre klar neste single. Siden låten hadde blitt så godt mottatt på nettet, tok jeg mot til meg og viste den frem her oppe, og det var da det ble bestemt at jeg rett og slett kunne skrive mine egne låter. Dere aner virkelig ikke hvor fantastisk det er! Så når jeg deler denne låten med dere, er det rett fra hjerte. Det er en liten bit med Michelle Aavitsland dere får foran dere, og teksten er så personlig og både god og vond å dele, samtidig. Jeg har alltid blogget, men det å dele sine egne tekster, er noe helt annet. For min erfaring er at det er de virkelig sterke følelsene og øyeblikkene som skaper de beste ordene på papiret, og det er jo nettopp de som er vanskeligst å snakke høyest om også. Men jeg vil dere skal få noe ekte, selv om det er pop dere hører på. Så jeg håper dere vil følge med fredag neste uke, og gjerne dagene før også på Facebook, Instagram eller Snap på alt som skjer før slippet. For jeg gleder meg hvert fall enormt med å dele dette med dere. ♥ Michelle

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord

Michelle Aavitsland

bottom of page